Fornyelse af abonnementet med en reserveaktiveringskode

Hvis du har en ny aktiveringskode, kan du føje den til programmet for at blive brugt som reservekode. Når den aktuelle licens udløber, aktiveres programmet automatisk med reserveaktiveringskoden. På denne måde kan du sikre uafbrudt beskyttelse af din enhed.

Der er tilfælde, hvor du ikke kan tilføje en reserveaktiveringskode.

Sådan tilføjes en reserveaktiveringskode:

1. Åbn programmets hovedvindue.
  2. Gå til Profil afsnittet. Hvis din enhed er forbundet til din My Kaspersky-konto, vises din e-mailadresse her.
  3. Klik på de tre prikker under abonnementsoplysninger og vælg Indtast aktiveringskode.
  4. I indtastningsfeltet skal du indtaste aktiveringskoden og klikke på knappen Gem aktiveringskode.

Reserveaktiveringskoden vises i vinduet Abonnementsdetaljer.

Hvis du indtaster en reserveaktiveringskode, som blev udstedt til flere enheder, skal du følge trinnene for at anvende den nye kode på alle enheder, hvor du vil forny abonnementet automatisk.

Et forsøg på at aktivere og fuldt ud verificere reservekoden vil blive gjort, når det aktuelle abonnement udløber, eller hvis det nuværende abonnement fjernes fra enheden. Programmet verificerer udløbsdatoen for reserveaktiveringskoden, det maksimale antal enheder, som abonnementet kan bruges på, samt kompatibiliteten af abonnementet med den installerede version af programmet. Under aktiveringen af en reserveaktiveringskode kan det være nødvendigt at oprette forbindelse til My Kaspersky-kontoen.

Hvis reserveaktiveringskoden, som du tilføjer, allerede er blevet anvendt på denne enhed eller på en anden enhed, er aktiveringsdatoen med henblik på at forny abonnementet ved hjælp af reservekoden den dato, hvor programmet blev aktiveret med denne kode for første gang. For at forny abonnementet skal du tilføje en reserveaktiveringskode, der har en udløbsdato, der er senere end udløbsdatoen for det abonnement, der i øjeblikket bruges af programmet.

Hvis programmet ikke automatisk blev aktiveret med en reserveaktiveringskode, kan du aktivere det manuelt ved at klikke på knappen Prøv igen. Hvis det aktuelle abonnement er blokeret, kan du aktivere programmet ved hjælp af en reserveaktiveringskode ved at klikke Aktivér nu.

Du kan også sende reserveaktiveringskoden til enheder fra din My Kaspersky-konto. For detaljer om at sende et abonnement til en enhed, der er forbundet til din konto, se Min Kaspersky-hjælp.